• +46709 66 65 71
  • info@almahouse.se

Välkomna till Alma House

Så härligt att vi närmar oss julen. I denna tråkigt mörka årstid känns det så bra att få lysa upp med  adventsljustakar och adventsstjärnor. Inte många vågar sig på röda sidengardiner. Men jag lovar att det med sidenets lyster blir något alldeles speciellt. Fram till jul sänker vi priset på det röda shantungsidenet till 245 kr/ (normalpris 489 kr/m)  Vi på Alma House önskar er en mysig december och en God Jul!

Vi har fortfarande nedsatt pris på vår högklassiga sammet. Vi har sänkt priset med 50% från 459 kr/m till 229 kr/m. Passa på att fynda. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Vår sammet är av Oeco-Tex standard bomull av bästa kvalitet (inte alls att jämföra med de flesta färdigsydda av polyester som finns på marknaden.) Vi syr givetvis upp dina gardiner om du så önskar.

I vår webshop finner du siden och sammetstyger i de läckraste färger och bäddlinne i exklusiv egyptisk bomull. Vi hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt hem genom vår sy och monogramservice. Du kan beställa måttsydda gardiner och vi broderar personliga monogram på bäddlinne.

Nyheter - tyger i finaste sidentaft