• +46709 66 65 71
  • info@almahouse.se

Välkomna till Alma House! 

Nu har vi satt ner priset på våra högklassiga scarves i 100% sidentwill.. Generös storlek 90x90 cm  Prissänkt från 995 kr till 495 kr. En exklusiv scarf som är både klassisk och chic och tillför elegans till vilken outfit som helst. Silktwill är mjuk och följsam och kan knytas på otaliga sätt. Mönstren är våra egna och är tryckta i den nya tekniken digital print vilket gör att baksidan har nåtot svagare färg. Länk till alla 10 scarvsen  https://www.almahouse.se/sidenscarves-siss-act/

Vi har fortfarande nedsatt pris på vår högklassiga sammet. Vi har sänkt priset med 50% från 459 kr/m till 229 kr/m. Passa på att fynda. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Vår sammet är av Oeco-Tex standard bomull av bästa kvalitet (inte alls att jämföra med de flesta färdigsydda av polyester som finns på marknaden.) Vi syr givetvis upp dina gardiner om du så önskar.

I vår webshop finner du siden och sammetstyger i de läckraste färger och bäddlinne i exklusiv egyptisk bomull. Vi hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt hem genom vår sy och monogramservice. Du kan beställa måttsydda gardiner och vi broderar personliga monogram på bäddlinne.

Nyheter - tyger i finaste sidentaft