Romantisk kjol i powder rose shantungsiden och på stolen ligger antique rose"och creme", samt en kudde i golden beige 459 kr/m.Ljuslila dupionsiden.


Här ett exempel på ”sweeping” som är ungefär 5 cm ”för lång” gardin.Vi har stylat ett gemak eller varför inte en boudoir med Almas sidentyger. Resultat tycker vi blev en mycket inbjudande säng i Marie-Antoinetteanda. Sidentyger från 299 kr/meter i färger som champagne, sand, aqua och offwhite.
Sängen är bäddad med vårt allra lyxigaste satinlakan Misty Morning i 600 tc.
Här har vi flörtat med kontrast mellan ruff omgivning och våra lyxiga sidentyger i den ljusa färgskalan.
Från vänster champagne, vit beige randigt (en favorit hos oss).
I säcken det numera utgångna tyget Celeste tillsammans med greige och offwhite.
Labradoren TIndra har funnit sig väl till rätta i den färgstarka omgivningen där vårt mörkt röda siden 299 kr/m dominerar.
Det mörkt röda sidenet blir en härlig kontrast och ett riktigt statement i ett vitt rum för den som vågar.Vårt  Sidenshantung  blev direkt favorit bland våra kunder. Kanske beroende på de subtila och  sobra färgerna som passar in i alla typer av inredningar. Från vänster greige, offwhite, på stolen powder rose, till höger antique rose och grått. Detta exklusiva siden har det facila priset av 459 kr/m vilket faktiskt är ett fynd!Almas sidentyger cerise och orange lyfter inredningen i rummet och med kuddar från G.Bruce Design.
Busiga Bichon frisé hunden Ludde har smugit sig in för att lukta på tulpanerna som nyss tagits in från trädgården.Inget tyg kan ge en sådan ombonad känsla som sammet. Metervara från 299-459 kr/m.  Sängavel i chokladbrun sammet. Överkast sytt i turkos sammet kuddar i terrakotta, rött och turkos. I fönstret hänger gardiner i offwhite och rött.
Varför inte lyxa till det med en säng komplett med siden, ett rikitigt sidensovrum, sofistikerat och klassiskt. Sovrummets sänghimmel är gjort i champagne och fodrat med aqua siden. Även överkast och sänggavel i champagne siden. 
Kuddar sydda av aqua och chokladbrunt siden. Siden per meter från: 299 kr.I den Gustavianska matsalen hänger sidengardiner i ljusblårutigt och offwhite 399:- resp. 299:-/m. 
Stolen är klädd i ljusblårandigt siden 399:-/m, pöl i ljusblårutigt siden. På bordet, duk av ljusblått siden 299:-/m.Pläd sydd i chokladbrun sammet 299:-/m och purpurlila siden 299:-/m.
Kuddar sydda i siden: sand, purpurlila och svart 299:-/m
Kuddar sydda i sammet : chokladbrun och purpurlila 349:-/m.Eleganta dubbelfodrade sidengardiner i powder rose och offwhite 299:-/m. För priser fodrade gardiner se gardinsömnad.